PRESENTACIÓ

Al novembre de 2007 la parròquia d’Escaldes-Engordany inaugurava un dels espais més esperats pels ciutadans. Ni més ni menys que una superfície de més d’11.000 metres quadrats destinats als serveis, al lleure, la cultura i a l’esport. El complex del Prat del Roure obria les seves portes per a tots els ciutadans del país i esdevindria, al cap de poc temps, com un dels punts de referència per al lleure, la cultura i l’esport. Amb un cost de més de 20 milions d’euros, el total de metres construïts s’eleva als 21.838, més de la meitat dels quals són equipaments que responen a diferents necessitats.

D’aquesta manera, aquest complex inclou equipaments culturals com una sala polivalent, amb capacitat per a més de 700 persones assegudes i 1.800 persones de peu, un hall que acull exposicions temporals i esdeveniments de diferents àmbits, així com vestuaris i banys públics. Des de la vessant esportiva, el Prat del Roure disposa des despatxos, vestuaris, un de camp de futbol 7, dues pistes de tennis i una pista de mini bàsquet. En definitiva una superfície de 5.746 metres quadrats destinats exclusivament a l’esport. Aquestes instal·lacions van ser preconcebudes per donar un servei als ciutadans de la parròquia d’Escaldes-Engordany. Prova d’això en són els diferents espais destinats a l’escola bressol, a l’espai jovent, a la sala de música i a l’esbart Santa Anna. Sens dubte l’escola bressol pren un important protagonisme dins d’aquestes instal·lacions perquè ha permès donar resposta a la demanda creixent que té la parròquia. Sense deixar de banda els serveis, al complex del Prat del Roure també s’hi pot trobar un bar-cafeteria i una terrassa. Tampoc es poden passar per als els gairebé 5.000 metres quadrats destinats a zones verdes i als jocs infantils que se sumen a la resta de parcs ubicats al Clot d’Emprivat.

El Prat del Roure és un complex pensat perquè sigui funcional, per aquest motiu compta amb un aparcament que té una cabuda per a 113 vehicles.

El Bar Restaurant forma part del complex del Prat del Roure i es troba enmig del complex, en un lloc privilegiat amb unes magnífiques vistes sobre les muntanyes que l’envolten, sobre Caldea, sobre les zones verdes i esportives. Disposa d’una magnífica terrassa molt assolejada i de parcs infantils. El restaurant està perfectament adaptat per als discapacitats i disposa d’un ampli saló amb capacitat per a 100 persones ideal per a qualsevol àpat de grups, sopars d’empresa, d’amics, berenars infantils d’aniversari, celebracions familiars, comunions, batejos…

Elaborem una cuina casolana amb productes frescos de temporada i de gran qualitat.